• Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00263

• Kedvezményezett neve: SzEL-TERV Műszaki Tervező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

• Projekt címe: „A SzEL-TERV Kft foglalkoztatás bővítése a szolgáltatásfejlesztés jegyében”.

• Projekt összköltsége: 37.984.800Ft

  • Visszatérítendő támogatás összege: 26 589 360Ft

• Támogatás mértéke (%-ban): 70,00 %

• A projekt befejezési dátuma: 2023.01.01.

A fejlesztéssel a létszámbővítés célja a tervezői tevékenység bővítése. Egy korábbi, támogatott fejlesztéssel egy drón és ahhoz kapcsolódó, felmérést segítő szoftvert szereztünk be. Ez nem képezi a jelen fejlesztéshez kapcsolódó beszerzéseket. 

Ennek továbbfejlesztéséhez és az ehhez kapcsolódó kapacitás bővítéséhez szükséges a szakmai létszámbővítés. A létszámbővítéshez kapcsolódik tervező szoftver fejlesztés, illetve eszközbeszerzés. Az új eszközök a tervezés mellett a kivitelezési tevékenységet segítik elő, illetve megfelelő hardware állomány kerül beszerzésre (számítógépek, nyomtatók).

Az eddigi tervezés főtevékenység mellett a meglévő rendszerek karbantartási terveit, illetve azok megrajzolását is tervezzük, ehhez szükséges újabb villamosmérnök (1 fő, FEOR: 2121.) műszaki rajzoló (1 fő, FEOR: 3136) , egy projektvezető (FEOR 2910) és egy adminisztrátor (1 fő, FEOR: 4112) foglalkoztatására. A foglalkoztatás helye a vállalkozás székhelye, Szeged, Cserzy Mihály u. 10. A foglalkoztatás mind a 4 fő esetében napi 8 órás, teljes munkaidő.

A munkavállalók foglalkoztatása a terveink szerint megkezdődött, a villamosmérnök a tervezői feladatokat, a műszaki rajzoló az elemzett és kalkulált feladatok rajzait készíti el. A projektmenedzser a teljes munkafolyamatot felügyeli, a megrendelővel a kapcsolatot tartja és a folyamatot irányítja. Az adminisztrátor a megnövekedett irodai adminisztrációt végzi, egyeztet a projektmenedzserrel és a tervezővel a szükséges iratok beszerzéséről.

A munkavállalói létszámbővülés megvalósult a projekt folyamatban van.